Артикул: 1052233
Виробник: Fiskars
Бренд: | Fiskars |
Серія: | Hard Face |
Тип товару: | Сковорода |
Призначення: | Вок |
Діаметр: | 28 см |
Матеріал корпусу: | Алюміній |
Внутрішне покриття: | Hardtec Superior |
Товщина дна: | 5,5 мм |
Вага: | 1,5 кг |
Форма: | Кругла |
Довжина: | 50,1 см |
Ширина: | 28 см |
Висота: | 9 см |
З'ємна ручка: | Ні |
Матеріал ручки: | Бакеліт |
Сумісність з джерелами тепла: | Усі види плит |
Миття в посудомийці: | Дозволено, але ручне миття подовжить термін служби |
Гарантія: | 24 місяці |
Країна бренду: | Фінляндія |
Країна виробник: | Фінляндія |
Сковорода WOK Fiskars серії Hard Face — скандинавська надійність та продуманий комфорт щодня, створені, щоб впевнено витримувати будь-які кулінарні випробування.
Від класичного карі та stir-fry до смачних рагу. Ця сковорода чудовий вибір для приготування рису, локшини, яєць, овочів, м'яса, а також делікатних страв із риби або тофу. Її універсальність дозволяє без зусиль готувати соковиті та смачні блюда, додаючи різноманіття Вашому меню.
Виготовлено у Фінляндії зі 100% переробленого алюмінію, посуд швидко й рівномірно нагрівається на всіх типах плит, включаючи індукційну, а завдяки енергозберігаючій основі Energy Base дно нагрівається на 50% швидше, тим самим економить 30% енергії , що є особливо ефективним для керамічних поверхонь.
Внутрішне керамічне антипригарне покриття Ceratec™ Superior не містить PFOA, PFAS і пластику, тому є безпечним у використанні та не виділяє мікропластик навіть при появі подряпин з часом. Покриття забезпечує легке підрум’янювання продуктів і дає змогу готувати з мінімумом олії, зберігаючи природний смак страв.
Рекомендації щодо використання та догляду:
• перед першим використанням промийте посуд м’яким миючим засобом
• уникайте абразивів, агресивної хімії та жорстких губок - вони можуть пошкодити покриття
• готуйте лише на плитах, рекомендованих виробником
• підбирайте конфорку відповідно до розміру дна посуду
• не перегрівайте посуд і не ставте його порожнім на вогонь
• нагрівайте поступово - від низької до середньої температури
• під час смаження додавайте трохи олії, не використовуйте аерозольні масла
• готуйте лише з дерев’яним або силіконовим приладдям
• не ріжте продукти всередині посуду
• не залишайте їжу чи приладдя в посуді після приготування
• після повного охолодження промийте вручну та витріть насухо
• зберігайте в сухому місці, уникаючи прямих сонячних променів
• під час зберігання розділяйте вироби м’якими прокладками
• гарантія поширюється на заводські дефекти матеріалів і виробництва за умови правильного використання та догляду