Графік роботи
Пн-Пт: 9:00-18.00
Сб: вихідний
Нд: вихідний
Зв'язок
info@swit.ua
0
Всього: 0 грн

Ніж для шеф-кухаря малий Fiskars Norden (1026420)

Артикул: 1026420

Виробник: Fiskars

В наявностіВ наявності
5750 грн
-24%
4313 грн
Купити
Офіційна гарантія
Доставка Новою Поштою; Самовивіз. Для замовлень понад 3500 грн, сплачених карткою на сайті, доставка безкоштовна
Оплата при отриманні товару, Картою онлайн; Безготівкова оплата для фізичних та юридичних осіб; Оплата карткою у відділенні банку; Оплата частинами
Sign
Оформити оплату частинами можна на сторінці оформлення замовлення!
Платіть частинами
360 грн

Характеристики

Бренд: Fiskars
Серія: Norden
Тип товару: Ніж
Призначення: Ніж для шеф-кухаря
Матеріал леза: Нержавіюча сталь
Довжина леза: 13,6 см
Кромка леза: Гладка
Матеріал ручки: Дерево
Довжина ручки: 8,2 см
Довжина: 21,7 см
Ширина: 3,5 см
Твердість по шкалі Роквелла: 55 HRC
Сфера використання: Побутові
Особливості: Ручка з термообробленої деревини
Миття в посудомийці: Рекомендовано ручне миття
Гарантія: 24 місяці
Країна бренду: Фінляндія
Країна виробник: Китай
Дивитись всі

Опис

Ніж шеф-кухаря малий Fiskars Norden, арт. 1026420 - це першокласний універсальний інструмент від фінських майстрів, який має бути на кожній кухні. Виріб виконаний з якісної німецької сталі з високим вмістом вуглецю і має оптимальний кут заточування 26°. Руків'я ножа виготовлене ​​з фінської термообробленої берези, що робить ніж дуже зручним і красивим. Лезо премиум-якості виготовлене з високоякісної високовуглецевої німецької сталі, яка забезпечує чудову продуктивність і довготривалу гостроту. Твердість стали 56 HRC. Ножі Norden виготовляються з високоякісних матеріалів відповідно до традиційних фінських методів виготовлення ножів.  Завдяки цьому інструмент не лише стильно виглядає, але і комфортно лежить в руці.

Показати повністью
Всього відгуків
0
Лишити відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будьте першим!
МИ використовуємо кукі-файли для різних цілей
Цим ми прагнемо надати Вам можливість найліпшим чином використовувати наш вебсайт, а також постійно його покращувати.